+4 0246-283-269
info@casacomana.ro
GPS: 44.172151, 26.135804

Despre noi

Casa Comana

Acum 20 de ani, în imediata apropiere a Deltei Neajlovului, se năştea prima pensiune turistică Casa Comana, care din 2010 a devenit resort turistic, o atracţie pentru turiştii români şi străini, un loc perfect pentru o vacanță în familie sau pentru întâlniri de afaceri. Într-un lux desăvârşit care îmbină istoria şi tradiţiile zonei prin detaliile mobilei pictate manual, ale covoarelor țesute manual, tapiţeriilor şi picturilor murale cu modernitatea zilelor noastre, hotelul de 4 stele are 50 de locuri în 21 de camere din care 15 camere duble, 4 camere triple şi 2 apartamente şi dipune de 3 săli de conferinţă complet echipate.

Casa Comana

Având o suprafaţă de 18 Ha, Resortul Casa Comana oferă spaţii de cazare de patru stele în hotel sau vile de lux, trei restaurante, o pivniţă de vinuri, un parc de aventură, o grădină de legume şi fructe, un manej şi un lac de agrement. Resortul Casa Comana situat la numai 30 de km de capitala României, Bucureşti, oferă un cadru natural unic, de vis.

Casa Comana

Resortul se află lângă mirifica Pădure Comana și legendara Deltă a Neajlovului, unde încă mai bântuie spiritul lui Vlad Țepeș și măreția domnitorului Mihai Viteazul. Casa Comana nu vinde povesti, ci este însăși povestea – domnilor și domnițelor a căror nume sunt legate de istoria Comanei.

Casa Comana

La gala premiilor oferite de Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România (AJTR) pentru promovarea turismului românesc ce a avut loc la Giurgiu pe 15 ianuarie 2015, domnul Gelu Palamaru, președintele Resortului Casa Comana a obținut Premiul de Excelență. Eforturile domnului Gelu Palamaru se întind de-a lungul a peste 20 de ani. Timp în care în mod consecvent a încercat să creeze un concept unic în turismul românesc. "Mai dintâi cu inima şi mintea, mai de-apoi cu braţele noastre, am lăsat această casă să vă fie odihnă şi pace vouă, călătorilor de aproape şi de departe, astăzi şi în veacurile ce vor urma." - Gelu Palamaru, preşedinte Casa Comana.